Actief als ondernemer? Kies dan ook voor een mooi 06 nummer

mooi 06 nummer

Wanneer je ondernemer bent en in die hoedanigheid zo succesvol mogelijk probeert te zijn, dan is het een grote prioriteit om op te vallen en je te onderscheiden ten opzichte van je concurrenten. Om ervoor te zorgen dat je potentiële klanten juist jouw organisatie onthouden kun je verschillende technieken inzetten. Een hiervan is het aanschaffen van een telefoonnummer dat je zelf hebt uitgekozen tussen de nummers die nog beschikbaar zijn. Kies hierbij bijvoorbeeld voor een mooi 06 nummer, oftewel een nummer met veel gelijke cijfers of duidelijke patronen in het nummer. Waarom je dat als ondernemer zou moeten doen lees je hieronder. Verderop kun je ook nog lezen op welk moment je dit mooie 06 nummer het best kunt aannemen.

De voordelen van een fraai 06 nummer op een rij

Vergeleken bij een regulier, willekeurig 06 nummer heeft een mooi 06 nummer voor jou als ondernemer deze voordelen:

  • Van een mooi telefoonnummer gaat een professionele uitstraling uit.
  • Mensen die zien dat jouw organisatie een makkelijk en consistent nummer heeft onthouden jouw bedrijf mogelijk beter.
  • Niet alleen je bedrijf, ook je nummer zelf zal makkelijker worden onthouden. Met name bestaande klanten kunnen je daardoor extra snel en simpel bereiken. Eventueel leidt dit tot meer terugkerende klanten.
mooi 06 nummer

Wat is het ideale moment om een mooi 06 nummer te nemen

Idealiter koop je je mooi ogende en makkelijk te onthouden 06 nummer als je je onderneming opricht. Op dat moment heeft geen enkele potentiële klant namelijk nog je nummer. Toch kan het natuurlijk goed zijn dat je later op het idee komt om een mooi 06 nummer te kopen. Als je dit doet zul je dit uiteraard duidelijk moeten communiceren aan al je contacten. Voor het gemak is het dan slim om je nieuwe nummer op een ‘ronde’ datum in te laten gaan. Denk daarbij aan 1 januari of 1 juli. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *