Een hoesje nodig voor je iPhone 13 pro? Kies uit deze exemplaren

iPhone 13 pro hoesje

De iPhone 13 pro behoort momenteel tot de meest geavanceerde en dus ook meest kostbare smartphones die er te verkrijgen zijn. Grote kans dat als je een dergelijk toestel aanschaft, dat je er dan ook meteen een iPhone 13 pro hoesje bij wilt. Een apparaat met deze mogelijkheden en een dusdanige waarde verdient het immers ronduit om wat extra te worden beschermd. Om een smartphone als de iPhone 13 pro te beschermen heb je de keuze uit diverse soorten hoesjes. Hieronder benoemen we drie van de meest voorkomende soorten.

Back case

Wanneer je niet te veel geld wilt spenderen aan je telefoonhoesje, dan vormt de back case een serieuze optie. Een back case – soms ook wel back cover genoemd – heeft verder als positief punt dat je dit hoesje niet steeds hoeft open te klappen en dat dit exemplaar naast de achterkant ook de zijkanten beschermt. Daarentegen krijgt het beeldscherm geen bescherming.

iPhone 13 pro hoesje

Book case

Wie bescherming voor het beeldscherm een must vindt, kan beter gaan voor een book case. Hiervoor betaal je wel iets meer dan voor een back case, maar nog steeds zijn de kosten voor dit hoesje te verwaarlozen bij de prijs van een nieuwe iPhone 13 pro. Een book case sla je als het ware om het toestel heen, waarna je ‘m dicht klapt en er bescherming wordt geboden aan het volledige apparaat.

Extreme case

Een extreme case is meestal een uitgebreide variant van de back case, al zijn er ook exemplaren die het beeldscherm wel degelijk beschermen. Bij de extreme case is de rug echter nog wat dikker gemaakt voor extra bescherming.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *