Geld besparen door een refurbished iPhone kopen

Tegenwoordig zie je iedereen wel rondlopen met een smartphone. We gebruiken telefoons ook voor andere dingen dan alleen bellen. Zo zie je namelijk dat veel mensen er tegenwoordig ook op werken en spelletjes erop spelen. Wanneer je dan een nieuwe telefoon wil gaan kopen betekent dit niet dat je een splinternieuwe telefoon moet kopen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een refurbished iPhone kopen. Dit zal dan een iPhone zijn die helemaal is nagekeken op bepaalde punten zodat hij eigenlijk perfect functioneert en geen enkele kuren heeft. Zo kun je dus geld besparen bij het kopen van een nieuwe telefoon.

refurbished iPhone kopen

Garantie

Veel mensen hebben de vraag of je bij een refurbished iPhone kopen ook garantie krijgt. Dit verschilt per telefoonwinkel, maar in de meeste gevallen zie je dat je wel degelijk garantie krijgt. Dit komt omdat telefoonwinkels zeker weten dat ze een telefoon verkopen van goede kwaliteit. Op deze manier kunnen ze ook meteen bewijzen dat ze dus daadwerkelijk een goede telefoon verkopen.

Alle modellen

Wat je dan ook ziet is dat je een refurbished iPhone kopen kan voor vrijwel alle modellen. De oudere modellen zie je echter niet meer omdat deze niet worden verkocht. Ze zijn namelijk zo oud dat de software ook niet meer goed is en niet meer wordt geüpdatet. Daarentegen zie je dat ook de nieuwste modellen worden aangeboden als refurbished. Hier kan bijvoorbeeld iets kapot aan zijn gegaan, maar wanneer je dit repareert kan de telefoon nog prima worden gebruikt. Alleen mag je dan de telefoon niet meer als nieuw verkopen

Verschillende condities

Als laatste zie je ook nog dat wanneer je een refurbished iPhone kopen gaat je deze ook nog in verschillende condities kan kopen. Zo heb je bijvoorbeeld zo goed als nieuw, goed en gebruikt. Zo goed als nieuw zal er bijna perfect zijn en dus ook geen gebruikssporen hebben. Een iPhone met de conditie gebruikt zal dus wel gebruikssporen hebben zoals bijvoorbeeld lichte krassen op het scherm of op de achterkant van het toestel. Dit heeft verder geen invloed op de kwaliteit van de telefoon zelf, maar het ziet er niet mooi uit. Daarom zie je ook dat je hier minder voor hoeft te betalen als bij een telefoon met de conditie zo goed als nieuw. Vroeg of laat zul je namelijk toch wel krassen krijgen op de telefoon, dan kun je net zo goed wat geld besparen en een telefoon kopen met al lichte gebruikssporen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *